Här kommer ni kunna läsa lite om vad jag erbjuder för tjänster/behandlingar för din hund, vad som ingår och lite mer om hur det går till. Jag använder mig i huvudsak av produkter från Espree och älskar deras breda sortiment som lämnar en väldoftande, ren och mjuk päls. 


Bad och Klipp: Hunden badas med ett passande schampo för sin päls. Därefter fönas hunden helt torr före klippningen påbörjas.

Jag klipper hunden efter de önskemål som jag fått från hundägaren, men det måste såklart vara realistiska önskemål. Det går inte att komma in med en hund som är full med tovor och tro att jag kan göra underverk och att man går därifrån med en hund som är redo för utställningsringen. 

Det är såklart väldigt viktigt att pälsen underhålls emellan klippningar och att man inte låter hunden gå runt och vara smutsig och tovig. 

Även kloklippning och Öronrens/plock ingår.


Bad och Fön: Hunden badas med schampo och i vissa fall även balsam som passar pälsen. 

Därefter fönas pälsen torr och borstas och kammas igenom ordentligt. 

Kloklippning och Öronrens/plock ingår.


Urfällningsbad: Här använder jag ett speciellt schampo och balsam som påskyndar fällningen av täckhår och underull. Den nya pälsen stärks och blir ren och fin efter den här behandlingen. 

Även under föningen så lossnar mycket av den döda pälsen som ska bort. 

Kloklippning och Öronrens/plock ingår.


Tandvård: Det är viktigt att hålla en bra munhygien på din hund och sköta om din hunds tänder. I detta paket som jag valt kalla för tandvård så skrapas tandsten bort, tänderna borstas och avslutningsvis får hunden lite munskölj. 


Övriga Tjänster:

Kloklipp

Öronrens/plock

Tassklipp

Nosklipp